Er du træt af malere, som ikke over holder tiden – Prøv os og bliv overrasket!

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: +45 27 49 95 78 / +45 60 89  87 39

Maling af facade med facademaling fra Keim

​Malerfirmaet5A.dk kan udføre facadereparation og maling af facade, hvor vi benytter en speciel facademaling fra Keim. Vi udfører naturligvis en forundersøgelse, hvorpå vi råder og vejleder omkring valg af farver og facademaling, inden vi påbegynder pudsning og maling af facade.

Vi har specialiseret os i mange former for maling af facade. Det betyder med andre ord, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, når du vælger os som malerfirma til at male din facade.

Den rette facademaling sikrer en veludført maling af facade

​De fleste ejendomme har elementer i bygningens facade, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve og måske heller ikke den samme facademaling. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver, eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden ved en professionel maling af facade.

Et vellykket farvevalg og den rigtige facademaling vil understrege husets form, udtryk og karakter. Derfor bør du benytte en erfaren maler, når du skal have udført maling af facade, så du kan være sikker på, at alle elementer bliver tænkt med.

Få et tilbud af en maler på en god facademaling

​Du er velkommen til at ringe til Malerfirmaet5a.dk på Frederiksberg på telefon 27 49 95 78, men du kan også sende os en e-mail på husk@malerfirmaet5a.dk, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på maling af husets facade med facademaling fra Keim.

Hent inspiration herunder

Malerfirmaet5a.dk

Frederiksberg Allé 23 Kld,

1820 Frederiksberg C.

CVR: 35437576

Tlf: 27 49 95 78

Tlf: 60 89 87 39

husk@malerfirmaet 5a.dk

Hvorfor vælge  os?

Er du træt af malere som ikke overholder tiden 

– Prøv os og bliv overrasket.