Er du træt af malere, som ikke over holder tiden – Prøv os og bliv overrasket!

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: +45 27 49 95 78 / +45 60 89  87 39

Maling af vinduer med vinduesmaling i god kvalitet

Malerfirmaet5A.dk på Frederiksberg har 10 års erfaring med maling af vinduer i både lejligheder, huse og erhvervsejendomme. Vi benytter naturligvis de bedste produkter inden for vinduesmaling, når vi udfører maling af vinduer. Vi kan i forbindelse med maling af vinduer tilbyde, at vi også maler døre, paneler og lister.

Alle former for inden- og udendørs maling af vinduer

​Vi udfører både udendørs og indendørs maling af vinduer, og vi har egen lift, hvis vi skal male vinduer i etageejendomme. Vi kan også vedligeholde med træbeskyttelse eller olie i stedet for med vinduesmaling.

Ved større maleropgaver i forbindelse med for eksempel etageejendomme eller maling af et helt hus benytter vi et arbejdsteam, der er tilknyttet virksomheden.

Ved maling af vinduer kan du få ny farve på vinduesmaling

​Du kan vælge at få en anden farve end den oprindelige vinduesmaling. Dog kan det blive en smule mere krævende, hvis vinduerne er småsprossede eller koblede. Men vi vil altid kunne løse opgaven med maling af vinduer, så det endelige resultat bliver flot og elegant, og så de kommer til at stå med den oprindelige stil, hvis det er dit ønske. Vi kan også fortage mindre renoveringer af vinduerne, hvis det er nødvendigt.

Du kan ringe til Malerfirmaet5a.dk på telefon 27 49 95 78, eller du kan skrive til husk@malerfirmaet5a.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af vinduer med en vinduesmaling i en god kvalitet. Vi kan i samme anledning give dig nogle gode råd til valg af farver og kvaliteten på vinduesmaling.

Hent inspiration herunder

Malerfirmaet5a.dk

Frederiksberg Allé 23 Kld,

1820 Frederiksberg C.

CVR: 35437576

Tlf: 27 49 95 78

Tlf: 60 89 87 39

husk@malerfirmaet 5a.dk

Hvorfor vælge  os?

Er du træt af malere som ikke overholder tiden 

– Prøv os og bliv overrasket.