Er du træt af malere, som ikke over holder tiden – Prøv os og bliv overrasket!

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: +45 27 49 95 78 / +45 60 89  87 39

Maling af trappeopgang af maler på Frederiksberg

​Malerfirmaet5a.dk på Frederiksberg har mange års erfaring med malerarbejder, herunder maling af trappeopgang. Trappeopgange kan være i private boliger, erhvervsejendomme og offentlige institutioner, men maling af trappeopgang sker typisk for boligforeninger og boligselskaber.

Du kan vælge maling af trappeopgang som en fast aftale

Maling af trappeopgang handler primært om maling af vægge, eftersom de bliver belastet til dagligt, men det kan også være maling af lofter, døre, vinduer, dørkarme, trappetrin og gelændere. Ofte kan det svare sig at få udført maling af trappeopgang, før væggene bliver synligt slidte og kedelige. Ikke mindst, fordi I undgår en hovedrengøring.

Vi kan derfor tilbyde en fast aftale til boligejendomme, så vi kommer for at udføre maling af opgang, herunder vægge og andre dele af opgangen, i fastsatte intervaller, som vi har aftalt på forhånd. I kan naturligvis også bare ringe efter os, når I synes, at det er tid til maling af jeres trappeopgange.

Hvis I ønsker en aftale omkring maling af trappeopgang eller flere opgange, kan vi samtidig tilbyde at male lejligheder i forbindelse med fraflytning. Dertil kommer, at vi naturligvis også kan male fællesrum, vaskerier, kældre og facader.

Ring til os for at få et tilbud på maling af trappeopgang

​I er velkommen til at ringe til Malerfirmaet5a.dk på telefon 27 49 95 78, men I kan også skrive til husk@malerfirmaet5a.dk, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang, eller hvis I vil høre nærmere om en eventuel fast aftale.

Hent inspiration herunder

Malerfirmaet5a.dk

Frederiksberg Allé 23 Kld,

1820 Frederiksberg C.

CVR: 35437576

Tlf: 27 49 95 78

Tlf: 60 89 87 39

husk@malerfirmaet 5a.dk

Hvorfor vælge  os?

Er du træt af malere som ikke overholder tiden 

– Prøv os og bliv overrasket.